Лазански и Милиновић — какве нас „лепотице“ очекују у овој години? /видео/

© Sputnik / СпутњикПроф. др Момчило Милиновић и амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански у Спутњиковој емисији
Проф. др Момчило Милиновић и амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански у Спутњиковој емисији - Sputnik Србија
Пратите нас
О трци у производњи наоружања, изазовима спољне политике Руске Федерације и хаосу у Америци разговаралу смо са амбасадором Србије у Руској Федерацији Мирославом Лазанским и пензионисаним професором Момчилом Милиновићем са катедре за наоружање Машинског факултета у Београду.

У емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка“ питалу смо их које велесиле и у којој врсти наоружања воде најљућу битку? Које оружане новитете спрема Русија? Какви односи се очекују између нове америчке администрације и Русије? Који су спољнополитички изазови Русије? Шта у Москви кажу за развој српског наоружања? Више о томе можете видети у нашем видеу:

Лазански и Милиновић говорили су и о томе како би окарактерисали сцене које смо могли да видимо уочи изгласавања Џозефа Бајдена за новог америчког председника? Може ли српска али модернизована хаубица Нора да постане део америчког наоружања? Бојно поље својеврсног савременог рата се преселило у лабораторије  за производњу вакцина — да ли ће нова глобална подела бити по принципу ко је за коју вакцину?

Емисију води и уређује Наташа Милосављевић.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала