Демократски конгресмен објаснио зашто је прешао у републиканце и зашто је уз Трампа /видео/

© AP Photo / Evan VucciАмерички председник Доналд Трамп
Амерички председник Доналд Трамп - Sputnik Србија
Пратите нас
Конгресмен из Џорџије Вернон Џонс напустио је Демократску странку и пришао Републиканцима, уз јавну подршку одлазећем америчком председнику Доналду Трампу.

Џонс је рекао да је напустио Демократе јер више не може поднети дефанзиву полиције, веће порезе на радничке породице и социјалистичке политике које убијају посао која ће уништити Американце свих друштвених слојева.

„Да разјасним једну ствар – нисам се променио. Демократска странка се променила. Постала је токсична комбинација радикалних левичара и либералних елита у Сан Франциску и Холивуду који су преузели моју бившу странку. Многе од ових људи не занимају традиционални амерички идеали и да чине оно што је исправно за поштене раднике. Многи политичари, како демократе, тако и неки републиканци, заинтересовани су за одлазак у Вашингтон, да би били део сталне политичке класе, која палцем гура прст у око у остатку земље“, нагласио је Џонс.

Многе лидере данашње Демократске странке више занима удовољавање либералним елитама, него што их занима представљање вредних америчких мушкараца и жена који желе да обезбеде своје породице, побољшају своје заједнице и живе испуњеним животом.

„Поносан сам што сам републиканац. Поносан сам што сам се придружио странци Абрахама Линколна, Теодора Рузвелта и Доналда Трампа. То је странка која најбоље представља велики дух америчког појединца“, рекао је Џонс, преноси „Фокс њуз“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала