Уклети Лука – Зидан га прецртао после нове повреде

© AP Photo / Paul White Лука Јовић
 Лука Јовић  - Sputnik Србија
Пратите нас
Лука Јовић, нападач Реал Мадрида, налази се на излазним вратима клуба након што је доживео нову повреду на тренингу.

Јовић ове сезоне има великих проблема да остане здрав, одиграо је свега четири утакмице, односно 149 минута у ЛА Лиги и шпански медији пишу да га је Зинедин Зидан прецртао.

Српски нападач неће бити у саставу за меч са Осасуном (субота 21.00) јер је повредио мишић леве ноге.

Јовић ће по ко зна који пут пропустити дуел „краљевског клуба“, те шпанска Марка преноси да је тренер Реала дао зелено светло да српски фудбалер може да напусти „Сантјаго Бернабеу“.
Српски репрезентативац Лука Јовић у дресу Реал Мадрида - Sputnik Србија
Суперагент одводи Јовића на Острво?

Није познато колико ће бивши играч Црвене звезде одсуствовати, али ово је друга повреда у неколико недеља, и када се на то дода да је био позитиван на вирус корона због чега је пропустио недељу дана, онда је јасно зашто је Зидану прекипело.

Наравно, ово није први пут да Марка „тера“ Јовића из Мадрида, међутим, велика је шанса да су сада у праву јер је од доласка српског играча у престоницу Шпаније прошло више од годину и по дана.

Од тада Лука никако није успео да се наметне, више времена провео је на клупи и на листи повређених играча него на терену.

Јовић је био велика инвестиција Мадриђана, довели су га за 60 милиона евра из Ајнтрахта из Франкфурта, али, испоставиће се, да је то била, нажалост, лоша куповина.

У свету фудбала тренутно је у току зимски прелазни рок и видећемо да ли ће српски нападач коначно напустити Реал и срећу потражити у неком другом клубу.

Милан је био најконкретнији, у игру је ушао и Вулверхемптон, а заинтересовани су још неки европски клубови. Трансфер пијаца у Европи траје до краја јануара.

Да ли је ово крај Луке Јовића у Реалу? Зидан га игнорисао на рођендан

Суперагент одводи Јовића на Острво?

Левандовски баш жели Златну лопту – незаустављив и у 2021. години

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала