Да ли је Чак Норис био на протесту у Вашингтону? /фото/

CC BY-SA 3.0 / Yoni S.Hamenahem / Чак Норис
Чак Норис - Sputnik Србија
Пратите нас
Да ли је Чак Норис био на протесту у Вашингтону, питање је које постављају бројни корисници друштвених мрежа, пошто се на Твитеру појавила фотографија учесника протеста који веома личи на славног глумца. После бројних расправа на Твитеру, огласио се и Ерик Крицер, менаџер Чака Нориса, који је рекао да глумац ипак није био на протесту.

Протест у Вашингтону, одржан 6. јануара у знак подршке америчком председнику Доналду Трампу, који оспорава резултате избора, у тренутку док је Конгрес верификовао резултате електорског колеџа и победу Џоа Бајдена, претворио се у нереде када су демонстранти упали у конгресно здање.

Међутим, данима после тога, на друштвеним мрежама појавила се фотографија са протеста за коју се наводи да је на њој глумац Чак Норис, познат по филмовима борилачких вештина, али и филмовима и серијама у којима глуми „јаке момке“.

​Фотографија је убрзо постала „вирална“, а бројни корисници друштвених мрежа запитали су се да ли је то стварно Чак Норис, чији је лик постао глобална тема шала о његовој нереалној надмоћи у сваком смислу.

Поједини корисници били су одушевљени идејом да је Чак Норис дошао да подржи Доналда Трампа, док су га други због тога осуђивали.

​Неки су, пак, тврдили да то заправо није Чак Норис, већ само човек који личи на њега.

​Поједини су, алудирајући на његову улогу тексашког ренџера, тврдили да би Чак Норис заправо учествовао у одбрани Конгреса од демонстраната.

​Било је и оних који су, у складу са шалама чији је Чак Норис главни лик, користили „аргумент“ да би Вашингтон био „потпуно уништен“ да је Чак Норис био са њима.

​Неки су, међутим, тврдили да је немогуће да Чак Норис дође на масовно окупљање, јер има 80 година и могуће добијање вируса корона за њега би било веома ризично.

После бројних расправа на Твитеру, огласио се и менаџер глумца ​Ерик Крицер. Он је рекао за АП да на фотографији која кружи друштвеним мрежама није Чак Норис, да није био присутан на протесту и да се глумац налази у Тексасу са породицом.

Норис је познат као симпатизер републиканаца, а на председничким изборима 2016. године дао је подршку Доналду Трампу.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала