„Роман Абрамович ми је променио живот, али не очекујем посебан третман“

© AP Photo / Matt DunhamФренк Лампард
Френк Лампард - Sputnik Србија
Пратите нас
Роман Абрамович, власник Челсија, налази се под великим притиском навијача који желе смену менаџера Френка Лампарда.

Играчка легенда клуба не успева да оствари очекиване резултате у овој сезони, уочи које је из Абрамовичеве касе отишло више од 200 милиона фунти за трансфере нових фудбалера.

Ипак, Лампард није успео да склопи коцкице, екипа се налази тек на деветом месту табеле са 26 освојених бодова из 17 утакмица.

Легендарни фудбалер је и сам свестан чињенице да не оправдава поверење Абрамовића, те наводи да не очекује посебан третман због својих играчких резултата у дресу лондонског клуба.

„Када је Роман стигао у Челси моја каријера је кренула у другом смеру. Можда бих, да се то није догодило, отишао на неко друго место, али сам срећом био у клубу када је он стигао и мој живот се променио. Ипак, не очекујем да због тога имам посебан третман, сада“, навео је Лампард.

Челси је имао низ од 17 мечева без пораза, у једном моменту је био и на врху табеле, али је потом уследио стрмоглави пад.

„Не размишљам много о будућности, радим са играчима и не могу да идем около и да одређујем шта ће ко да мисли. Овде сам да тренирам екипу колико год могу. Не трошим време на ствари на које не могу да утичем“, истакао је Лампард.

Наводно се као његови наследници помињу Макс Алегри и Томас Тухел, али засад Лампард остаје на стадиону Стамфорд Бриџ.  

► Кад из Манчестера позове Немања Матић...

► Звездин трагичар ─ од Лиге шампиона до петолигаша за годину дана

► Лицемерни Енглези терају Митровића из Лондона

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала