Гранитна одбрана – Партизан са +28 отворио Топ 16 фазу!

© Фото : АБА/КК ПартизанКошаркаши КК Партизан
Кошаркаши КК Партизан - Sputnik Србија
Пратите нас
Кошаркаши Партизана победили су Тренто 71:43, у првом колу Топ 16 фазе Еврокупа.

Изабраници Саша Филиповског одиграли су једну од најбољих утакмица ове сезоне и на моменте су подсетили на она издања из прошле године.

Црно-бели одиграли су паклену одбрану, гости из Италије нису знали шта их је снашло и ни у једном тренутку нису били у позицији да добију утакмицу.

Партизан је до победе предводио Вил Мозли са 12 поена и седам скокова, Перкинс је имао 11 и шест асистенција, а Милер-Мекинтајер девет, уз осам скокова и четири асистенције.

Бољи од осталих код гостију био је Џакори Вилијамс са 15 поена и осам скокова.

Домаћа екипа добро је отворила утакмицу, била је расположена ван линије 6,75 и после пет минута игре резултат је био 12:5. До краја четвртине одржали су предност и на кратку паузу отишло се са 24:16.

У другој четвртину Партизан је решио утакмицу и сломио отпор противника. Тренто није могао ништа да погоди, што је био продукт феноменалне одбране црно-белих.

Свега четири поена постигли су гости у овој деоници, са друге стране Партизан је убацио једанаест и на полувремену су имали +15, 35:20.

Тренто се није прославио ни у трећој четвртини постигавши свега осам поена. Предност екипе Саша Филиповског порасла је још више и меч је био практично решен.

Мозли је играо сјајно, пратили су га Перкинс и Милер-Мекинтајер, и њих тројица били су најзаслужнији за победу Партизана – 71:43.

Партизан у наредном колу игра против Метрополитана у Паризу, док Тренто чека Локомотиву из Краснодара.

Брутална утакмица Недовића – 33 поена за три четвртине у победи Панатинаикоса

Звезда није имала да га плати, отишао је у Русију и доминира

Одложена утакмица Звезде и Реал Мадрида!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала