Подводна краљица на штиклама: Руска уметничка пливачица освојила интернет /видео/

© Фото : TikTok/@kristimakush95/снимак екранаКристина Макушенко, руска уметничка пливачица
Кристина Макушенко, руска уметничка пливачица - Sputnik Србија
Пратите нас
Руска такмичарка у синхроном пливању Кристина Макушенко постала је звезда на Тик току захваљујући снимцима на којима показује своју изузетну вештину, често у обући некарактеристичној за спортисте.

Макушенкова, која се на Тик току представља као „подводна краљица на штиклама“, на тој друштвеној мрежи има више од шест милиона лајкова и 280 хиљада пратилаца.

 

​На снимцима које поставља као да пркоси гравитацији, а све то — у штиклама. Најпопуларнији је видео на ком прави шпагу док лежи на дну базена.

 
„Много ми се допада то што је синхроно пливање највиши ниво уметничког израза и течног покрета и што вам омогућава да комбинујете своје емоције са музиком“, рекла је Макушенкова у интервјуу за часопис „Шик Мајами“.

Кристина Макушенко, која је током своје каријере освајала медаље и у Русији и на међународним такмичењима, између осталог и на Јуниорском европском првенству у Србији 2011. године, сада живи у Мајамију и своју љубав према води преноси на младе бавећи се тренерским послом.

 

​„Никада ми неће досадити уметничко пливање. Част ми је да помажем другим младим женама да буду успешне у нечему што воле“, закључила је популарна Рускиња.

► Неустрашива Рускиња оборила рекорд у залеђеном Бајкалском језеру /видео/

► Хабиб игра са легендом, а његов пријатељ „цепа“ мрежу /видео/

► Спектакуларан гол Алексића /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала