Проблеми „краља“ нису нестали одласком Јовића – храбри Баски шокирали Реал

© AP Photo / JORGE GUERREROФудбалери Атлетик Билбаа славе гол против Реал Мадрида
Фудбалери Атлетик Билбаа славе гол против Реал Мадрида - Sputnik Србија
Пратите нас
Фудбалери Реал Мадрида нису успели да се пласирају у финале Суперкупа, пошто су у полуфиналу изгубили од Атлетик Билбаа – 2:1.

Краљевски клуб“ налази се у лошој серији резултата, на претходна четири меча има свега једну победу, те је Билбао искористио своје шансе и нанео му тежак пораз.

Раније у току дана озваничено је да ће Лука Јовић сезону наставити на позајмици у Ајнтрахту из Франкфурта и чини се да је добро што је млади српски нападач отишао из нереда у Мадриду.

Српски фудбалер Лука Јовић - Sputnik Србија
Да ли је Зидан лагао и каква је будућност Луке Јовића

Ситуација у свлачионици у Реалу очигледно није најбоља, претходних недеља доста се спекулише о одласку капитена Серхија Рамоса, мало ко може да се похвали добром формом и допустили су да их избаци 35-годишњи Раул Гарсија.

Бивши репрезентативац Шпаније са два гола у првом полувремену решио је питање победника и Билбао ће у великом финалу играти против Барселоне.

Мадриђани су изгледали веома лоше на терену, поготово Лукас Васкес, а Зинедин Зидан је после утакмице био видно фрустриран.

„Прво полувреме је било тешко. Постигли су два гола из две шансе и то нам је тешко пало. Нисмо добро читали игру, они су нас притискали и често смо губили лопту, што генерално није често случај“, рекао је Зидан.

Шпанска Марка у тексту после утакмице написала је да ће бити последица после овог пораза, али легендарни француски фудбалер није истог става.

„Шта желите од нас? Да предамо сезону? Наставићемо са радом“, рекао је Зидан на питање да ли ће бити консеквенци.

Велики проблем за „краљевски клуб“ су издања Едена Азара који је у клуб дошао лета 2019. и уместо да буде велико појачање, Белгијанац за сада игра најлошији фудбал у каријери.

Против Билбаа је показао знаке живота, није одиграо толико лоше, али једноставно није могао до гола.

„Мора да буде стрпљив. Потребни су му голови, али у исто време сви морамо да се стрпимо. Не смемо да бурно реагујемо, стрпљење је најважније“, додао је Зидан.

Реал Мадрид се до краја децембра налазио у одличној форми, имали су шест узастопних победа, међутим, дуели против Елчеа и Осасуне, а потом сада и Билбаа, бацају сенку на претходно солидно урађен посао.

Шпански великан налази се и далеко од борбе за титулу пошто има четири бода мање од Атлетико Мадрида, као и две утакмице више, те градски ривал има шансу да са два тријумфа оде до 10 бодова предности.

Да ли је Зидан лагао и каква је будућност Луке Јовића

Јунајтед је после осам година први у јануару, а то је знак да...

За њих не постоје границе и политика: Српски фудбалери се у Албанији осећају као код куће

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала