„Ер Србија“ наставља да повећава капацитете на летовима за Црну Гору

© AP Photo / Darko VojinovicЕр Србија
Ер Србија - Sputnik Србија
Пратите нас
Одговарајући на појачану потражњу у путничком авио-саобраћају између Србије и Црне Горе, „Ер Србија“ је повећала капацитете за путовања између две земље, увођењем додатних летова и променом типа авиона на линијама ка Тивту и Подгорици.

Како је саопштено из српске компаније, у периоду од 17. до 30. јануара, национална авио-компанија је увела три додатна лета ка Тивту, док је на три постојећа лета ка црногорској престоници промењен тип авиона.

Планирани турбо-елисни авион АТР замењен је млазним авионом типа „ербас А319“, док су два планирана авиона типа „ербас А319“ замењени авионом типа „ербас А320“ са већим бројем седишта.

„Остајемо посвећени црногорском тржишту и настављамо да пратимо развој ситуације, прилагођавајући обим саобраћаја променама у потражњи. Циљ нам је да одржимо континуирану и снажну ваздушну везу између градова у региону и омогућимо свим путницима да се несметано превезу до жељених дестинација“, изјавио је Јиржи Марек, директор за комерцијалу и стратегију „Ер Србије“.

Капацитети националног авио-превозника повећани су на летовима ка Подгорици 17, 19. и 24. јануара, док су додатни летови ка Тивту уведени 23, 27. и 30. јануара.

Одмах након обуставе саобраћаја Монтенегро ерлајнса, „Ер Србија“ је повећала капацитете за путовања између две земље и ангажовала додатне ресурсе на аеродромима у Подгорици, Тивту и Београду како би услужила све путнике у новонасталим околностима, пренео је Танјуг.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала