„Гром“ је желео победу, али је нокаутиран у првој рунди /видео/

© Фото : СБЦСрпски ММА борац Душко Тодоровић
Српски ММА борац Душко Тодоровић - Sputnik Србија
Пратите нас
Српски борац и надолазећа звезда ММА сцене, Душко Тодоровић, отворио је програм на такмичењу у Уједињеним Арапским Емиратима, где је доживео пораз од 28-годишњег Пуханелеа Соријана.

Перспективни српски борац који носи надимак „Гром“ жарко је желео да настави победнички низ, јер је из 10 борби имао исто толико тријумфа, али се жилави Соријано испоставио као непремостива препрека на остварењу ка жељеном циљу.

​Свега 12 секунди пре краја прве рунде судија је одсвирао крај. Левим крошеом и левим директима је Американац са Хаваја погађао Тодоровића, те га је у неколико наврата бацио у нокдаун и на крају је заслужено славио.

Борац ММА Хорхе Масвидал (Бразил) поставио је рекорд Апсолутног борбеног шампионата (УФЦ), пославши свог противника у нокаут за пет секунди - Sputnik Србија
УФЦ дозвољава марихуану – позитиван тест се неће нужно кажњавати

Тодоровићу, који је према кладионицама био фаворит, у једном тренутку је од силине ударца испала заштитна протеза, уследио је минут одмора, али није било спаса.

Српски борац је забележио први пораз на великој УФЦ сцени, док је његов ривал с надимком „Време је за причу“ стигао до учинка од осам победа из исто толико мечева, те и даље не зна за пораз.

► Српски „гром“ жели да остане непоражен на великој УФЦ сцени

► Руски спортисти имају решење – нека се заори „Каћуша“!

► Кадиров угрожава примат УФЦ

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала