Острво бруји о скандалу у којем је Лука Миливојевић извукао дебљи крај

© Sputnik / Елена Руско / Уђи у базу фотографијаЛука Миливојевић је добио жути картон
Лука Миливојевић је добио жути картон - Sputnik Србија
Пратите нас
Туча на тренингу Кристал Паласа, а у главној улози нашао се Србин Лука Миливојевић. Капитен екипе физички се сукобио са саиграчем Мишијем Батшуаијем, да би на крају завршио на трави.

Према писању Дејли мејла, Миливојевић је заратио с Белгијанцем на тренингу пред двобој с Арсеналом (0:0), а већи инцидент спречили су остали фудбалери Кристала Паласа, који су једва успели да раздвоје зараћене стране.

Немања Матић  - Sputnik Србија
Матић „камионџија” — кренуо стопама Бобија Марјановића

Наводно, Лука, који је иначе капитен екипе, био је бесан што је Батшуаији лоше радио вежбу размена пасова, већ је слао јаче лопте, па је Србину „пукао филм“ и шутнуо је лопту јако у правцу свог партнера у поменутој вежби.

Некадашњем нападачу Челсија се то није допало и брзо су се нашли у клинчу, уследила је краћа размена удараца, да би Србин, према писању британских медија, „попио“ нокаут и завршио на трави.

​И након што су их раздвојили, наставиле су да пљуште псовке. Миливојевић је против Арсенала с траком око руке предводио Кристал Палас, док је Белгијанац меч испратио с клупе.

Медији у Енглеској преносе да Кристал Палас неће покренути дисциплинске поступке против Миливојевић и Батшуаији, јер се овакве ствари често дешавају на тренинзима.

Иначе, српски репрезентативац је недавно био аткер још једног скандала када је са Александром Митровићем прекршио здравствени протокол, јер је славио Нову годину у друштву неколицине људи.

„Желим да се јавно извиним за своје поступке током Нове године. Као капитен Кристал Паласа свестан сам одговорности и гледано кроз то изнверио сам навијаче, клуб и менаџера“, рекао је Миливојевић прошле недеље.

► Бивши тренер Звезде на удару породице: „Он је најгори отац на свету“

► Фудбалска елита због короне губи пет милијарди евра

► Проблеми „краља“ нису нестали одласком Јовића – храбри Баски шокирали Реал

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала