Српски фудбалер не заборавља убиство Ивановића: У нама има много Оливера, разбуктаће се ватра!

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаНемања Пејчиновић
Немања Пејчиновић - Sputnik Србија
Пратите нас
Пре тачно три године у Косовској Митровици је убијен Оливер Ивановић, лидер Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда", а убице ни дан данас нису пронађене. Ипак, сећање на Оливера, који је био синоним за борбу за истину и правду и даље постоји, а потврда за то стигла је и од српског фубалера који игра у Русији.

Немања Пејчиновић, некадашњи дефанзивац Црвене звезде, као и бројних европских клубова који је тренутно члан друголигаша Факел Вороњежа, а има и руско држављанство, с обзиром на то да је година играо за клубове у поменутој земљи, прокоментарисао је на друштвеним мрежама Оливерово убиство, упутивши јаку и емотивну поруку.

​„Политичар који је конкретно причао о проблемима, истину и правду желео за свој народ и Србију, на југу његов глас су угушили. Али у нама има много Оливера који тињају као вечни пламен и који чекају да се ватра разбукти и донесу бољитак српском народу и мањинама у Србији“.

​Иначе, председник Србије Александар Вучић је изјавио да наше безбедносне службе већ неколико месеци имају комплетну слику оних који би имали мотив или су умешани у језив злочин - убиство Оливера Ивановића.

„За то је потребно или да се неки од материјала са увиђаја појаве у нашим рукама или директно признање неког од учесника. Али, комплетну слику оних који би имали мотив или би били умешани у тако тежак, језив злочин, наше службе, не од јуче, већ неколико месеци имају, тако да наравно они сада раде свој посао и покушавају, без обзира на немогуће услове, јер ми тамо немамо ефективно контролу на терену као што знате од 1999. године, посебно од 2010, 2011. године“, поручио је Вучић.

► Партизан трља руке и чека милионе: Бивши шпиц црно-белих упропастио шпанског прволигаша

► Француска елитна лига пред гашењем!

► Из Франкфурта за Спутњик о повратку Јовића: Трпеће притисак, очекиваће од њега три гола по мечу

 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала