Вучић: Имамо слику о могућим учесницима у убиству Ивановића

© AP Photo / Darko VojinovicПредседник Србије Александар Вучић
Председник Србије Александар Вучић - Sputnik Србија
Пратите нас
Држава Србија ће се борити на сваки начин да пронађе оне који су починили убиство Оливера Ивановића, изјавио је председник Србије Александар Вучић и истакао да наше службе већ неколико месеци имају комплетну слику о онима који би имали мотив и који би могли да буду умешани у тако тежак и језив злочин.

„Они раде свој посао, имајући у виду немогуће услове, јер немамо ефективну контролу на терену од 1999 , а посебно од 2010. и 2011. године“, рекао је Вучић.

Вучић је напоменуо да српске службе имају комплетну слику о злочину и о лицима која би могла да буду умешана и да су наше безбедносне агенције завршиле све што су могле.

„Недостаје чињеница да нисмо могли да будемо присутни на увиђају и немамо директне доказе. За то је потребно да добијемо или неке материјале са увиђаја или директно признање неког од учесника“, објаснио је Вучић, пренео је Танјуг.

Подсетимо, на данашњи дан пре три године лидер Грађанске иницијативе „Слобода, демократија, правда“ Оливер Ивановић убијен је у Косовској Митровици.

У Храму Светог Саве у Београду служен је помен који је почео тачно у 8.15, симболично у време када Ивановић убијен.

Помену су присуствовали Милена Ивановић са сином, премијерка Србије Ана Брнабић, директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић, бивши министар Зоран Ђорђевић и бројни грађани.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала