Новак је покушао, написао је и писмо, а одговор ће га разбеснети!

© AP Photo / Frank AugsteinНовак Ђоковић на мечу против Медведева
Новак Ђоковић на мечу против Медведева - Sputnik Србија
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, добио је одговор од власти државе Викторија у Аустралији, након што је као председник Удружења играча (ПТПА) покушао да се избори за боље услове и третман играча који се налазе у карантину.

Српски тениски ас саставио је листу жеља и захтева, покушавајући да „избоксује“ боље услове, а то се пре свега односи на двонедељни карантин на који су осуђени тенисери и тенисерке, те немају право две недеље да изађу из својих соба.

Новак је затим помоћ потражио путем писма, али се није дуго чекало на одговор, који је сасвим сигурно није допао ни њему, као ни осталим играчима.

​„Правила се неће мењати, јер су од јавних здравствених савета стигла. Људи могу слободно да дају спискове жеља, али је одоговор не. Знам да су неки играчи гунђали о правилима, Она важе за њих, као и за све остале. Сви су о томе били информисани пре доласка и то је био услов који су прихватили. Овде нема посебног третмана, јер вас вирус не третира посебно. Самим тим, ни ми немамо посебан третман“, рекао је премијер Викторије Данијел Ендрјуз.

Да су људи на положају у Викторији у Аустралији и те како сложни и одлучни да кажу „не“ захтевима Новака Ђоковића, потврдила је комесарска Ема Казар.

„То је дефинитивно не од мене. Нећемо мењати наш програм. Разумемо да је 14 дана у карантину заиста тешко, али овде смо да радимо са играчима и тениском Аустралијом, како бисмо њихове тренинге учинили што пријатнијим“, изјавио је Ема Казар.

Подсетимо, Новак Ђоковић и тенисери који ће учествовати на Аустралијан опену од 7. фебруара, већ су стигли у „земљу кенгура“ и тренутно бораве у карантину, у којем морају да остане две недеље.

► Ђоковићева „привилегија“, бекство из карантина и аустралијски „затвор“

► Ђоковић упутио писмо са листом захтева „естаблишменту“

► Хаос у Аустралији због два позитивна теста – тениске звезде „заробљене“ у хотелу

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала