Мекгрегор провоцира Нурмагомедова: Плаши ме се, дошао је крај његовом варању

© AP Photo / John LocherММА борац Конор Макгрегор након пораза од Хабиба Нурмагомедова на шампионату УФЦ 229 у Лас Вегасу
ММА борац Конор Макгрегор након пораза од Хабиба Нурмагомедова на шампионату УФЦ 229 у Лас Вегасу - Sputnik Србија
Пратите нас
Конор Мекгрегор, прослављени ММА борац, прокоментарисао је евентуални реванш са руским шампионом Хабибом Нурмагомедовом.

Нурмагомедов, непоражени УФЦ борац, повукао се из професионалног спорта након смрти оца, међутим, у последње време кроз медије се доста потенцира на реваншу између њега и Мекгрегора.

Ривалство Ирца и Руса у једном тренутку је превазишло границе спорта и љубитељи ММА жељно ишчекују реванш, иако ће до њега тешко доћи због пензије у којој се налази 32-годишњи Рус.

Ипак, Мекгрегор није могао а да не прокоментарише евентуални реванш.

„Он ме се плаши. Сигуран сам у то и не кривим га. Свестан сам са чиме се суочава, јер када смо се борили он је показао своју најбољу верзију, а ја своју најслабију. Ја то знам и он то зна. Желим да уништим тог човека у октагону, могао је да вара људе толико дуго, али томе је дошао крај. Уколико је, ипак, одлучио да се повуче, онда му желим све најбоље. Ја сам најбољи, на врху и то сам спреман да покажем“, рекао је Ирац.

Нурмагомедов у каријери има скор од 29 победа и ниједан пораз, а један од тих тријумфа био је и против Мекгрегора. Ову тучу није обележила њихова борба, већ велики инцидент после када су се у октагону потукли чланови тима оба борца.

Хабиб је у последњој борби срушио Џастина Гејчија и након тога је рекао да се више неће борити јер му је отац преминуо, а са њим се спремао пред сваки дуел.

Поред смрти оца, као аргумент за Хабибово повлачење наводио се мањак конкуренције, као и чињеница да је лако победио сваког ко би са њим ушао у октагон.

„То су глупости. Он се само плаши да покаже да је прави борац. Како можеш само да се склониш? Нејт Дијаз, Тони Фергусон, Чарлс Оливеира или реванш са мном? Толико је опција... Нека покаже да се не плаши, нека покаже да је најбољи“, закључио је Конор.

Дејна Вајт, први човек УФЦ, најавио је да постоји шанса да се Нурмагомедов врати и покуша да дође до 30-0.

„Не знам шта бих вам рекао, мислим да је његова одлука била донесена на основу емоција, што је и нормално када вам умре отац. Он се чак и повредио током кампа када се спремао та Џастина, али је исправно скинуо килограме и успешно тренирао. Све то је утицало на њега да донесе чувену одлуку, али сам му одмах рекао да не прави нагле одлуке, да оде кући, опусти се, проведе време са породицом и размисли о свему. Потом смо се видели и рекао ми је да га занима да ли ће га неки борац одушевити и то се догодило. Чарлс Оливеира је изгледао предобро против Тонија Фергусона и сада борба са Чарлсом делује реално. Чујем да многи људи плачу и кукају на моје одлуке. Да вас питам: Против кога би Хабиб требало да се бори? Разне принцезе се јављају сваког дана. Ја верујем да ће Хабиб одрадити још једну борбу“, рекао је Вајт.

Наредних недеља добићемо одговор да ли ће се велики шампион вратити у октагон.

Како је пао српски „Гром“ /видео/

„Гром“ је желео победу, али је нокаутиран у првој рунди /видео/

Србин гледао Тодоровићев пораз – са Мајком Тајсоном /фото/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала