Зидан проговорио о Србину: Срећан сам због Луке, најлакше је мене да кривите

© Sputnik / Eric FEFERBERGЗинедин Зидан
Зинедин  Зидан - Sputnik Србија
Пратите нас
Зинедин Зидан, тренер Реал Мадрида, огласио се први пут откако је Лука Јовић напустио краљевски клуб. Наравно, Француз који је олако отписао 23-годишњег нападача причао је о два гола која је Лука постигао у повратничком дебију за Ајнтрахт из Франкфурта.

Свега 28 минута било је потребну Јовићу да с два гола "торпедује" Шалке, а шпански медији пред утакмицу Реала са Алавесом на конференцији за штампу, нису пропустили прилику да питају Зидана шта мисли о свему томе.

Додуше, део питања били су и Регилон и Ашраф Хакими, који су такође отишли.

​„Да, увек је то моја кривица. Најлакше је окривити тренера за све. У Мадриду је тешко, и ја сам био играч. Има момената када фудбалери успеју да савладају све препреке и остану у овом клубу. Знају шта све могу, ово је Реал, увек је борба, тешко је. А имате моменте када играч оде и покаже шта може. То је случај са Луком. Мислим да је и даље добра ствар што смо га довели и срећан сам због њега. Нека овако једног дана постиже голове и у Реалу. Али, играти у Реалу и ван Реала није исто. Лука има будућност да то покаже у Мадриду. Исто важи за свакога. У Мадриду је жестока конкуфренција, али не треба за то кривити тренера“, изјавио је легендарни Зизу.

На конкретно питање да прокоментарише Јовићева два гола, Зидан је одговорио:

„Шта да кажем, нисам несрећан. Напротив. Срећан сам и допало ми се то што је урадио. Желим му, као и свима осталима“, поручио је француски стручњак.

► Звездино заборављено дете „пронађено“ у Португалу

► Да ли је Шпанац спреман да „поједе папир“ на ком је „оцрнио“ младог Србина?

► Меси, Марадона и туча са Баскијцима – да ли се историја понавља? /видео/

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала