Златан време до Звезде прекраћује са – „звездетом“

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаЗлатан Ибрахимовић
Златан Ибрахимовић - Sputnik Србија
Пратите нас
Шта год да уради на терену или ван њега Златан Ибрахимовић је вечито у центру пажње. Медији на Апенинима последњих дана брује да је нападач Милана наводно у шеми заносном фудбалском водитељком Дилетом Леотом.

Италијанска плавокоса лепотица, која на друштвеним мрежама има преко седам милиона пратилаца, наводно је провела новогодишњу ноћ за Златаном у једном луксузном хотелу.

„Виђени су заједно око 21.20 до петнаест минута пред поноћ, када су се светла угасила и више се те ноћи нису упалила“, открио је за медије на Апенинима извор, који је захтевао да остане анониман.

Што и не чуди с обзиром на то да је Ибрахимовић у браку са Хеленом Сегер, заносном Швеђанком која је од њега старија чак 11 година.

Подсетимо, још у септембру месецу се писало о романси Ибрахимовића и Леоте, када су снимили заједничку рекламу, али су медији онда почели да форсирају причу да је она у вези са турским глумцем Џаном Јаманом.

Златан Ибрахимовић ће са Миланом бити противник Црвеној звезди у фебруару у нокаут фази Лиге Европе, а после тога га очекује учешће на чувеном фестивалу Санремо, где ће се појавити као гост, баш као и Џан, док ће водитељка бити заносна Дилета Леота.

Велико је питање како ће се одвијати ствари и како ће све то изгледати када се поменути трио буде нашао на бини.

Познато је да је 39-годишњи Златан мајстор фудбал, уједно и борилачких вештина, али је исто тако у јавности познат као "миран и сталожен", па је тешко за очекивати да би Ибра дозволио себи да се нађе у центру било каквог скандала.

► Фудбалер Партизана: Не волим Ђоковића

► Месијев син воли фудбал, али не жели да даје голове

► Због Ердогана је протеран из Немачке – у Турској га чекало више од милион људи

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала