Ива Илинчић саслушавана четири сата, испричала све до детаља

Пратите насTelegramOdyssey
Ива Илинчић четири сата давала изјаву на саслушању у Вишем тужилаштву. Када је изашла није се обратила медијима него је са оцем Срђаном Илинчићем одмах отишла кући.

Њен заступник адвокат Југослав Тинтор рекао нам је није згодно да даје одмах изјаву после исцрпљујућег саслушања и да ће она и Милена наћи тренутак када ће се обратити медијима

„Није јој лако да пролази поново пролази кроз све то што је доживела и тај терет јој није лак ни да га носи ни да о њему прича“, рекао је Тинтор.

Ива је до детаља у тужилаштву испричала кроз шта је све пролазила, док је њен адвокат још једном упутио апел због једне малолетнице и осталих девојака које нису спремне да се суоче са јавношћу, да медији поштују њихову приватност.

Тинтор је рекао да новинари помажу јер је „овај проблем питање свих питања“, и рекао је да је овај предмет прекретница после које ништа више неће бити исто.

Са оцем, који је загрлио, отишла је из суднице.

Подсетимо, ФДУ се пре три дана огласио поводом навода глумице Милене Радуловић и других дeвојака да су биле жртве сексуалног насиља и узнемиравања од стране учитеља глуме Мирослава Алексића.

Тада су поручили да безрезервно и одлучно пружају подршку младој глумици и некадашњој студенткињи њихове школе, Милени Радуловић, у борби да се сваки облик сексуалног злостављања и узнемиравања процесуира и казни на адекватни начин.

Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана власнику школе глуме у Београду Мирославу Мики Алексићу (68) осумњиченом за укупно 15 кривичних дела, осам силовања и седам дела полно узнемиравање.

Он је на саслушању у Вишем јавном тужилаштву негирао да је сексуално напаствовао шест ученица глуме, поред осталих и Милену Радуловић која га је пријавила полицији.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала