Пао договор Звезде и Лећеа: Фалко на Маракани за 1,5 милиона евра

© AP Photo / Alessandro ToccoФилипо Фалко
Филипо Фалко - Sputnik Србија
Пратите нас
Црвена звезда обезбедила је ново звучно појачање из Италије, а то је Филипо Фалко. Италијански медији објавили су информацију да су се Леће и српски шампион договорили, остало је само играч да утаначи личне услове с новим клубом.

Од раније је познато да је Црвена звезда „нанишанила“ организатора игре 28-годишњег Фалка, само је проблем представљало високо обештећење.
Италијански друголигаш запео је да сума буде 1,5 милиона евра, док је Звездина понуда гласила округло милион.

Чинило се да од трансфера неће бити ништа, да би све дилеме отклонио новинар Газете дело спорт Алфредо Педула који је објавио да ће Звезда да плати клубу с југа Италије две једнаке рате по 750 хиљада евра, и да је договор постигнут.

​„Фалко се спрема да напусти Италију због новог важног искуства“, поручује одлично обавештени Италијан, експерт за трансфере на Чизми.

Пресудну улогу одиграла је чињеница да ће десетка Лећеа експресно из Серије Б заиграти на европској сцени, јер је Звезда у нокаут фази Лиге Европе, где је чека Милан.

Такође, црвено-бели су већ пословали са Италијанима, доведени су Дијего Фалћинели и Аксел Бакајоко, па ће Фалку сасвим сигурно бити лако да се адаптира на нову средину у којој ће од њега имати велика очекивања.

► Путујући циркус српског фудбала

► Хрватска посланица тврди да је хулигана у Вуковару тукао полицајац – навијач Црвене звезде?!

► Само је један краљ голова

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала