Афрички новац стиже у пиротски фудбал?! /видео/

© Sputnik / Виталий Белоусов / Уђи у базу фотографијаКопачке
Копачке  - Sputnik Србија
Пратите нас
Фудбалски клуб Раднички из Пирота би могао да ускоро да добије озбиљну финансијску инјекцију од инвеститора из Јужноафричке Републике.

Градоначелник Пирота Владан Васић је открио да су неименовани инвеститори, са искуством учешћа у спорту у Летонији и Литванији.

Васић је навео да је клубу дат предлог о сарадњи, односно финансирању, али и да је у одговору, уз намеру да сарадња буде остварена, упућен и одређени број замерки.

„Пирот као град има добар имиџ, ми гајимо фер односе у спорту, немамо никакве проблеме са ФСС, сви уговори према играчима су поштовани, знају сви да играмо поштено, да нисмо у режиму 'три за три'. Идеја је да добијемо стабилног финансијера који ће поправити рад у стручном делу, који ће довести појачања, подићи квалитет омладинског погона и да пуцамо на Суперлигу“, навео је Васић.

Васић је додао да је разговор са инвеститорима био отворен, да је нагласио да жели да имиџ клуба буде одржан.

„Не желимо репове и дугове који ће остати на терету локалне самоуправе, нити имамо пара за то, нити кадрове нити је наш посао, ако идемо на ниво професионалног спорта за то нам треба јака кадровска структура и јак инвеститор“, истакао је Васић.

Како је навео, Скупштина клуба би требало да буде одржана следеће недеље и једна од тема биће потенцијална сарадња са инвеститором.

► Српска „јединица“ о којој прича свет – Дмитровић дао гол Атлетико Мадриду /видео/

► Руски Рубин очитао лекцију Партизану у Турској /видео/

► Хрватска посланица тврди да је хулигана у Вуковару тукао полицајац – навијач Црвене звезде?!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала