Свет плаче због Мире Фурлан: „Једном је побегла из југословенског лудила, а сада je побегла заувек“

© AFP 2023 / ELVIS BARUKCICМира Фурлан
Мира Фурлан - Sputnik Србија
Пратите нас
За глумицом Миром Фурлан, која је преминула у 66. години, лију се сузе не само на просторима бивше Југославије, него и широм света.

Медији преносе и да је глумица Мира Фурлан умрла од грознице Западног Нила. Творац серије "Вавилон 5" у којој је играла неколико сезона и који се опростио од ње на друштвеним мрежама, рекао да је већ неко време имала проблеме са здрављем.

"Једном је побегла из југословенског лудила, сада је побегла заувек. Али, легенда живи", написао је један обожаватељ.

"Мира Фурлан је била толико своја, посебна, у свему што је радила, да ће остати у сећању не само као изврсна глумица него као једна од оних које су живеле усправно и часно, одупирући се храбро кад је било тешко. Хвала јој на свему", написао је други.

"Тако тужна вест…. Док не добијемо шансу да се поново сретнемо са друге стране Почивај у миру, и спавај у светлости, драга Миро", само је једна од бројних реакција на смрт прослављене глумице Мире Фурлан на друштвеним мрежама.

​"Била је све. Била је тако дивна, талентована и духовита", пишу сви из Америке на Твитеру, подећајући да је њена улога у серији "Вавилон 5" била је једна од најинспиративнијих у овој научно-фантастичној серији.

Група фанова серије "Вавилон 5" написала је да је ово огроман губитак. "Била је део једне од најбољих серија, њено срце и душа. Збогом великом таленту. Срешћемо се поново у реци душа", написала је ова група.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала