Звездина захвалност лекарима: Они су наши хероји!

© Фото : КК Црвена звездаКК Звезда лекари
КК Звезда лекари - Sputnik Србија
Пратите нас
Кошаркашки клуб Црвена звезда захвалио се лекарима за јуначку борбу с вирусом корона, који безмало годину дана односи људске животе широм света.

Протекла година, као и почетак 2021. године обележила је пандемија вируса Цовид-19. Свакодневница је потпуно промењена, али нема сумње да су се здравствени радници широм планете суочили са једним највећих изазова у својим каријерама. 

На првој линији фронта, у даноноћној борби са великом пошасти, ставили су своје знање и искуство у службу човечанства које се суочило са до скоро непознатим вирусом.

Професионализам, посвећеност сваком пацијенту, брига и велика жртва здравствених радника Србије је нешто што морамо заувек да запамтимо. 

КК Црвена звезда нашао је начин да каже једно велико хвала!

Црвена звезда има привилегију да уз себе има фантастичан тим лекара. Доктори Небојша Митровић, Борис Глушчевић, Милан Мирковић и Дарко Бајец дају немерљив допринос у свакодневном функционисању Црвене звезде, а упркос томе константно су посвећени борби за здравље грађана Србије.

На утакмици Евролиге Црвена звезда - Барселона, њима је менаџмент клуба уручио захвалнице које су имале за циљ да се клуб захвали њима, али и свим здравственим радницима Србије који су истински хероји. 

Управо то је и натпис на специјално дизајнираној застави која је окачена под сводове дворане „Александар Николић“, где се КК Црвена звезда захваљује свим здравственим радницима Србије.

„Они су хероји данашњег времена, хероји нашег друштва и увек први на линији фронта у овој, свим претходним и борбама које следе“, навели су из редова српског шампиона, захваливши се још једном истинским херојима.

Вирус корона одложио меч Партизана и ФМП

► Дивац је објаснио Кингу о бомбардовању 1999: Сваки Србин би погинуо за Косово, НАТО помаже терористе

► Дончић води НБА у Словенију, а Спутњик открива да ли ће Јокић доћи с Денвером у Србију

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала