Абрамович и Грановскаја су дали ултиматум легенди – победе или отказ

© Sputnik / Антон Денисов / Уђи у базу фотографијаРоман Абрамович и Дарја Жукова
Роман Абрамович и Дарја Жукова - Sputnik Србија
Пратите нас
Роман Абрамович и Марина Гранковскаја губе стрпљење – менаџер Челсија Френк Лампард је добио последњу шансу да задржи тај посао.

Лондонски клуб игра веома лоше у последњим недељама, а легенда клуба, сада у улози шефа стручног штаба, окарактерисана је као главни кривац за то.

Пораз од Лестера у претходном колу Премијер лиге резултатом 2:0 је оставио Челси на осмој позицији табеле, далеко од шансе да се бори за титулу.

Абрамович, власник Челсија, налази се пред великом дилемом – останак Лампарда делује као ризик, једнако као и идеја о довођењу старијег, искуснијег тренера, усред сезоне.

Руски магнат је протеклог лета потрошио око 200 милиона евра за трансфере играча и очекивало се да ће се лондонски клуб поново укључити у трку за шампионски трофеј.

Такав исход је веома далеко, а у даљим одлукама много ће се питати Грановскаја, Абрамовичева најближа сарадница и особа без које у Челсију ништа не може да буде урађено.

Наводно, Гранковскаја има далеко ближи однос са Лампардом него са претходним менаџерима, Маурицијом Саријем и Антонијом Контеом, али је сасвим јасно да су резултати оно што пресудно утиче на судбину тренера.

Лампард их нема, а да ли ће – видећемо, остала му је још једна шанса.

► Рускиња је најмоћнија жена у свету фудбала и њено „не“ заиста значи – „не“

► Српска „јединица“ о којој прича свет – Дмитровић дао гол Атлетико Мадриду /видео/

► Афрички новац стиже у пиротски фудбал?! /видео/

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала