Богдановићеви саиграчи лако са ослабљеним Клиперсима

© AP Photo / Lynne SladkyЛојд Пирс и Треј Јанг, тренер и кошаркаш Атланте Хокс
Лојд Пирс и Треј Јанг, тренер и кошаркаш Атланте Хокс - Sputnik Србија
Пратите нас
Кошаркаши Атланте Хокс победили су Лос Анђелес Клиперсе 108:99.

Српски кошаркаш Богдан Богдановић опоравља се од повреде колена и без њега Атланта је успела да оствари четврту победу у последњих пет утакмица.

Овога пута франшиза из Џорџије савладала је ослабљене ЛА Клиперсе за које нису играли Кавај Ленард и Пол Џорџ – најбољи кошаркаши екипе.

Њих двојица налазе се у „безбедносном протоколу“, односно били су у блиском контакту са зараженом особом и због тога ће пропустити неколико наредних утакмица.

Атланта је утакмицу преломила у трећој четвртини добивши овај период са 33:22. Бриљирао је Треј Јанг са 38 поена и пет асистенција, а занимљиво да су сви стартера били двоцифрени.

Хантер је постигао 22 поена, Капела је имао 13 и 18 скокова, Хуертер исти број поена као Швајцарац, а Колинс их је испратио са 11 поена и 11 скокова.

У пораженом тиму најефикаснији био је Реџи Џексон са 20 поена, седам скокова и осам асистенција.

Претходне ноћи одигране су још две утакмице, Хјустон је лако савладао Вашингтон 107:88, док је Јута после преокрета победила Њујорк Никсе 108:94.

Најзанимљивије било је у Тексасу где смо видели окршај Џона Вола и Расела Вестбрука – кошаркаша који су пред почетак ове сезоне трејдовани један за другога.

Победу је однео Вол који је одиграо добар меч убацивши 24 поена за исто толико минута. Уз то имао је два скока и пет асистенција. Пратили су га Оладипо и Гордон са 20 и Казинс са 19 и 11 скокова.

Код Визардса бољи од осталих био је Бредли Бил са 33 поена, док је Вестбрук имао 19 поена, 11 скокова и седам асистенција.

НБА, резултати:

Хокс – Клиперс 108:99

Рокетс – Визардс 107:88

Џез – Никс 108:94

Да ли је Сомборац најбољи на планети?

Спутњик сазнаје: Американац напушта ЦСКА, клуб га није пустио деди на сахрану

Поредио је Грег, пореди и Рађа: Дончић подсећа на Бодирогу /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала