Прекинута традиција – Куп Радивоја Кораћа се сели у Нови Сад

© SputnikКошаркашка лопта
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија
Пратите нас
Управни одбор Кошаркашког савеза Србије одлучио је да се завршни турнир Триглав осигурање Купа Радивој Кораћ одржи од 11. до 14. фебруара 2021. у Новом Саду.

То значи промену досадашње праксе да се финални део најмасовнијег кошаркашког такмичења у Србији игра у нишкој хали „Чаир“.

Утакмице ће се играти у великој и малој дворани „СПЕНС“.

Четвртфинала ће бити на програму у четвртак 11. фебруара, петак 12. фебруар је слободан дан, полуфинала су у суботу 13. фебруара, а финале у недељу 14. фебруара.

За трофеј „Жућкове левице“ у Новом Саду бориће се пет АБА лигаша – Партизан НИС, Црвена звезда МТС, ФМП, Мега Сокербет и Борац.

Уз њих за трофеј ће се борити финалисти другог степена Купа КСС Војводина и крагујевачки СПД Раднички д.о.о. и земунска Младост као првопласирана на крају првог дела такмичења у Кошаркашкој лиги Србије.

„Ове године, због тренутне ситуације са пандемијом вируса Ковид-19, све утакмице Триглав осигурање Купа Радивој Кораћ биће одигране без присуства публике, уз поштовање свих прописаних мера Кризног штаба Владе Републике Србије. Из истог разлога, ове године неће бити организован Беобаскет Мини куп за пионире“, наведено је у саопштењу.

► Магија Теодосића какву до сада још нисмо видели /видео/

► Да ли је Сомборац најбољи на планети?

► Саша Павловић за Спутњик – како изгледа наћи се очи у очи са „Мамбом“?

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала