Руски гигант се огласио поводом инцидента, Американац се потукао са саиграчем!?

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаМајк Џејмс, амерички кошаркаш
Мајк Џејмс, амерички кошаркаш - Sputnik Србија
Пратите нас
Кошаркашки клуб ЦСКА се огласио поводом инцидента везаног за свог играча, Мајка Џејмса.

Џејмс је, према сазнањима Спутњик спорта, био револтиран одлуком клуба да га не пусти на сахрану деде у Сједињеним Америчким Државама.

Амерички бек је због тога одбио да игра меч 22. кола Евролиге против Албе, отпратио клуб и саиграче са друштвених мрежа и одлучио да напусти екипу.

Дан након што смо сазнали за дешавања у московском гиганту, ЦСКА се огласио саопштењем.

„После утакмице са Фенербахчеом 22. јануара, догодио се инцидент у свлачионици екипе у којем је учествовао Мајк Џејмс. Клуб је због тога одлучио да га суспендује“, навео је ЦСКА.

То што је суспендован не значи да ће дефинитивно напустити руски клуб, али све иде ка томе.

Никола Јокић у репрезентацији Србије - Sputnik Србија
Да ли је Сомборац најбољи на планети?

ЦСКА је обећао да ће новим саопштењем додатно појаснити део инцидента везан за сахрану Џејмсовог деде.

„Коначна одлука о Џејмсовој будућности у ЦСКА ће бити донета у наредним данима. Такође, биће објашњено шта се десило што се тиче ситуације са Мајковим одласком на сахрану свог деде“, додаје се.

Угледни руски портал „спорт-ексрес“ је у међувремену сазнао разлог отпуђтања Американца, које је, како наводе, везано за неприкладно понашање.

ЦСКА је, наводно, дуго трпео испаде Џејмса, али је „кап која је прелила чашу“ била туча са грузијским крилним центром Торникеом Шенгелијом.

Поменути портал је навео да су челници московског гиганта су одлучили да због тога, поред осталог, одстране Џејмса из екипе и са њим заврше сарадњу, али је убрзо стигао деманти самог играча.

"Да ли вам ја изгледам као да би се потукао са Током (Торникеом Шенгелијом прим. аут.)? Користите мозак и престаните верујете у шта год медији објаве. Рекао сам вам да сте сви ви идиоти...", навео је Џејмс на Твитеру.

Подсетимо, Американац је у редове клуба из Москве стигао 2019. године из миланске Олимпије с ореолом најбољег стрелца Евролиге.

Тридесетогодишњак из Орегона ове сезоне у елитном клупском такмичењу бележи 19,9 поена, 3,5 скокова и 5,8 асистенција по мечу.

Караичић за Спутњик открио ко би могао да буде тихи херој Партизана у Краснодару

Саша Павловић за Спутњик – како изгледа наћи се очи у очи са „Мамбом“?

Руши се легендарна дворана – ЦСКА се сели из Москве?

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала