Свештеник истеривао ђавола из америчких избора, па се посвађао са Католичком црквом /видео/

© Фото : Youtube/St. Mary of Pine Bluff Catholic Church/PrintscreenКатолички свештеник Џон Залсдорф који је истеривао ђавола из америчких избора
Католички свештеник Џон Залсдорф који је истеривао ђавола из америчких избора - Sputnik Србија
Пратите нас
Свептеник Џон Залсдорф обавио је церемонију истеривања ђавола из америчких председничких избора због наводних нерегуларности, због чега је дошао у сукоб са Католичком црквом у САД.

Свештеник је церемонију преносио уживо, а после одржавања такве мисе са политичким предзнаком, сада је напустио црквену општину Медисон у Висконсину, где је службовао, како је саопштено из цркве, „као слободни свештеник“, пренео је Њујорк пост.

Званично је саопштено да су постигли заједнички споразум о томе да он напусти цркву у којој је службовао, али није објашњено због чега, док се бискуп Медисона захвалио Залсдорфу на „годинама верне службе“.

Међутим, да је највероватнији разлог његовог одласка управо миса истеривања ђавола, говори и сукоб који је имао са бискупом Доналдом Хајингом.

Залсдорф је тврдио како му је бискуп дао дозволу да спроведе егзорцизам. Међутим, бискуп Хајинг тврди да јесте дао дозволу, али у вези са пандемијом вируса корона, а не „партијском политичком активношћу“.

Прочитајте још:

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала