Зверев „пецнуо“ Федерера: Третирали су ме као производ! /видео/

© AFP 2023 / STRРоџер Федерер и Саша Зверев
Роџер Федерер и Саша Зверев - Sputnik Србија
Пратите нас
Александер Зверев, немачки тенисер руског порекла, објаснио је растанак са компанијом Роџера Федерера.

Зверев, седми играч планете, недавно је раскинуо сарадњу са менаџментском компанијом „Тим8“, коју је основао прослављени швајцарски тенисер.

Он је тада образложио своју одлуку жељом да поверење врати свом брату Миши и Сергеју Бубки, бившем тенисеру, сину чувеног украјинског атлетичара.

„Сви људи који су управљали мојом каријером до сада су на мене гледали као на међународни производ. Ја пре него што то постанем желим прво да постанем идол у Немачкој, као и неко ко ће инспирисати децу да се баве тенисом“, рекао је Зверев у интервјуу за „Билд“, чије је „пецнуо“ Федерера и његову фирму.

Саша иза себе има веома буран период, током којег је био у судском поступку против бивше менаџментске компаније, а у међувремену га је бивша девојка Оља Шарипова оптужила за физичко и емотивно насиље.

Данил Медведев - Sputnik Србија
Тихи убица из Русије /видео/

Такође, ускоро ће постати отац.

„Постојало је време током којег нисам хтео да радим ништа што се тиче овог дела своје каријере. Имао сам потпуно поверење у дирекцију којом су ме други водили, али то се променило. Желим да управљам својим пројектима и то желим да радим у Немачкој“, додао је син Ирине и Александера Михаиловича, некадашњих чланова репрезентације Совјетског Савеза.

Тенисер из афере „лоптица“ стао уз Ђоковића: Новак није направио скандал

Зашто воле да мрзе Ђоковића?

Троицки из строгог карантина директно на турнир

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала