Олга Даниловић: Када ти Новак каже „браво“...

© Sputnik / Григорий Сысоев / Уђи у базу фотографијаОлга Даниловић
Олга Даниловић - Sputnik Србија, 1920, 01.02.2021
Пратите нас
Олга Даниловић се за предстојећи премијерни наступ на Аустралијан опену припрема гледајући серију посвећену легендарном Мајклу Џордану, а утисци о недавном тренирању у кампу Новака Ђоковића су и даље свежи.

Млада српска тенисерка је била принуђена да проводи по 19 сати затворена у карантинској соби у Аустралији, а огромно време је прекраћивала серијама.

Тенисерка Олга Даниловић - Sputnik Србија, 1920, 13.01.2021
Олга Даниловић се пласирала на Аустралијан опен! /видео/

„Много сам гледала Нетфликс и заиста мислим много. Све сам одгледала, тражила сам од пријатеља да ми предложе још неку серију“, навела је Олга.

Ипак, увек се враћа, како каже, на једну.

„Опет гледам Последњи плес о Џордану и толико је добро. Када видите те звезде и то колико су оне радиле, то вас натера да одмах одете на терен и кренете још јаче“.

Претходни период Олга је провела тренирајући у Београду, уз Ђоковића.

„Нисам знала колико ће бити ту, али је он сваког дана био уз мене на терену. Учио ме је тенису, али и животу, не само како да ударим форхенд, већ и како да будем ментално јача. Сви знамо да је најбољи, најчвршћи човек на свету са својом могућношћу да буде смирен на терену. Много ми је помогао“, навела је Олга.

Како је истакла, са Ђоковићем је увек разговарала отворено и он је имао много разумевања.

„Ако неко може све да разуме, то је Новак. Много сам напредовала, радили смо на детаљима, а за то нема времена током сезоне. То ми даје самопоуздање, када он каже – браво, то доноси добар осећај“.

Она је кроз квалификације успела да се избори за место на Аустралијан опену, што ће бити њено прво учешће на Гренд слем турниру.

Говорећи на ИТФ тенис ћерка председика Кошаркашког савеза Србије и легендарног кошаркаша Предрага Даниловића се осврнула и на однос са медијима.

„Никада нисам имала проблем да разговарам са новинарима, али сам увек јасно говорила да сам ја тенисерка, а не нечија ћерка. Наравно, одговорићу на питања о оцу, али сада имам имиџ тенисерке и желим да причам о томе“, истакла је Даниловићева.  

► Новак је дао ритам, а онда је загрмело: У бој крените јунаци сви /видео/

► Коментатор увредио српског тенисера: „Доста је, будите бољи од овога“

► Српкиња прекинула серију пораза, следи окршај са Американком /видео/

Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала