„Револверашки обрачун“ бивших саиграча у страшном мечу са 295 поена!

© AP Photo / Nick WassРасел Вестбрук
Расел Вестбрук - Sputnik Србија, 1920, 01.02.2021
Пратите нас
Кошаркаши Вашингтона и Бруклина одиграли су изузетно ефикасан меч, који је завршен победом домаћег тима резултатом 149:146. Сусрет је обележило такмичење бивших саиграча из Оклахоме - Расела Вестбрука и Кевина Дурента. Први је убацио 41 поен, други је бројао до 37!

У ноћи када је Никола Јокић издоминирао са 47 поена, чинило се да ће Расел Вестбрук, који је био изузетно кошгетерски расположен, надмашити тај невероватан домет, али је стао на коти 41.

Љубитељи кошарке одлично памте како су поменути Вестбрук и Кевин Дурент доминирали заједно у дресу Оклахоме, коју су водили до фианала Запада, пре него што су им се путеви раздвојили пре пет година.

Дурантула је први „повукао ногу“, отишао је у Голден Стејт где је освојио два шампионска прстена, док је Расел после Тандера прешао у Хјустон Рокитсе, а сада се скрасио у Вашингтону.

Страшну кошарку демонстрирали су Визардси и Вруклин Нетси, у мечу где је свега пет поена недостајало да буде округлих 300!

Главну реч на паркету водили су бивши саиграчи, али је победу однео Вестбрук убацивши 41 поен, четири мање на свом конту имао је фантастични Дурент.

Никола Јокић и Гобер - Sputnik Србија, 1920, 01.02.2021
Јокић је имао шта да каже после 47 поена Јути

Нестваран је и податак да је у последњој деоници пало чак 86 поена, док је Расел у тим тренуцима велику подршку имао од Бредлија Била који је постигао 37 поен.

Две асистенције недостајале су најефикаснијем актеру сусрета да стигне до трипл-дабл учинка, с обзиром на то да је уз 41 поен, имао још 10 скокова и осам успешних додавања.

НБА резултати:

Денвер - Јута 128:117

Индијана - Филаделфија 110:119

Торонто - Орландо 115:102

Вашингтон - Бруклин 149:146

Минесота - Кливленд 109:104

► Никола Јокић је одсвирао Џезерима репризу рекорда каријере! /видео/

► Кошарка ће се играти другачије у Токију

► „Ко је Павловић, ко Дробњак, а ко неверни Тома?“ /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала