Хаос у Мелбурну, не игра се АТП куп: Одложен меч Србије и Немачке, угрожен почетак АО

© AFP 2023 / DAVID GRAYЂоковић и Крајиновић
Ђоковић и Крајиновић - Sputnik Србија, 1920, 03.02.2021
Пратите нас
Коронавирус не престаје да прави хаос, а на удару се нашла Аустралија, где се тренутно одржава АТП куп, док је 7. фебруара планирано да почне Аустралијан опен. Ипак, мечеви АТП купа су одложени, неће их бити у четвртак, а под знаком питања је и почетак првог гренд слема у сезони.

Препа писању шпанског El Partidazo de COPE сви мечеви АТП купа у четвртак су отказани, самим тим и окршај Србије и Немачке. Али то није једино, неће бити ни других турнира. 

​Разлог? Један од радника у хотелу „Хајат“ у Мелбурну, где су смештени и тенисери и остали људи из свега тениса је позитиван на вирус корона, што је направило проблеме и изазвало тотални хаос.

Сви су послати на тестирање и јасно је да ће то потрајати, у случају да буде позитивних, онда би лако могло да се догоди да ни у петак не буде мечева на АТП купу, што би аутоматски значило да се помера почетак Аустралијан опена.

Све је за сада јако неизвесно, али оно што је званично јесте да у четвртак неће бити мечева АТП купа, те Новак Ђоковић и Дејвис куп репрезентација Србије неће излазити на терен против Немаца, као што је првобитно планирано.

► Узбуна у Мелбурну – 500 људи из света тениса мора у изолацију!

► Зверев о Новаку: Поново је представљен као лош момак

► Подршка Ђоковићу и од бивше Рускиње /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала