Зверев о Новаку: Поново је представљен као лош момак

© AP Photo / Tim IrelandНовак Ђоковић и Александар Зверев
Новак Ђоковић и Александар Зверев - Sputnik Србија, 1920, 03.02.2021
Пратите нас
Александар Зверев, седми тенисер света, кратко је прокоментарисао писање аустралијских и светских медија о Новаку Ђоковићу.

Српског тенисера неретко критикују страни медији, па је тако било и у јануару ове године када су га представили као „себичног“ што „захтева“ промену правила о карантину од Владе Аустралије.

Наравно, није се радило ни о каквом захтеву, нити је Ђоковић мислио само на себе, већ је испред свих тенисера послао писму властима како би покушао да помогне колегама.

Многи тенисери су током двонедељног карантина имали лоше услове за рад, 14 дана нису могли да изађу из соба и многи су се покајали што су уопште дошли у Аустралију.

Ђоковић је био у константном разговору са њима и у једном тренутку је послао писмо како би покушао да им помогне. Медији су тако нешто дочекали „на нож“ и Ђоковић је по ко зна који пут испао „лош“ момак.

Зверев, који има руске корене, појаснио је ситуацију.

„То су били 'захтеви' од осталих тенисера из карантина. Сви смо били у групном 'чету'. Новак је лидер и први тенисер света, те је послао писмо“, рекао је Зверев за Евроспорт.

„Није то било његово писмо, већ молбе других тенисера. Поново је био представљен као лош момак, што није тачно јер је само покушао да се заузме за друге“, закључио је Саша.

Ђоковић се потом огласио саопштењем у ком је појаснио ситуацију. Добро је што је све иза Ђоковића и што је сада 100 одсто фокусиран на АТП Куп и Аустралијан опен (8-21).

Када је реч о АТП купу, Србију и Немачку у ноћи између среде и четвртка очекује одлучујући меч за пласман у полуфинале овог такмичења.

Олга Даниловић: Када ти Новак каже „браво“...

Новак је дао ритам, а онда је загрмело: У бој крените јунаци сви /видео/

Тајне карантинских соба – зашто је Новак морао да реагује?

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала