Српски фудбал само што се вратио и одмах хаос – штрајк у Војводини!

Пратите нас
Фудбалери Војводине, заједно са стручним штабом и осталим запосленима у клубу, одлучили су да ступе у штрајк само неколико сати након прве утакмице пролећног дела Суперлиге Србије.

Екипа са „Карађорђа“ претрпела је пораз у првом првом колу наставка сезоне и мало после тога на адресу медија стигло је саопштење из клуба.

Ситуација у Војводини није добра, неколико месеци уназад фудбалери нису примили плате и одлучили су се на радикалан потез.

Формално ће долазити на тренинге, али како кажу „играће ножни тенис“.

„Не памти се овако лоша ситуација у ФК Војводина. Данас је наша ложа била тек 10 одсто попуњена, док су већину на 'Карађорђу' чинили људи из ТСЦ-а, као да је ретко коме стало до наше Војводине или као да се игра у Бачкој Тополи. Ми сви заједно, играчи и стручни штаб, не осећамо се лагодно. На тренинге у 'Вујадину Бошкову' долази полиција, а само је управа клуба крива за ову ситуацију и они морају да сносе одговорност. Господин Самарџић мора да се бори за нас запослене, а не да се крше обећања. Све што нам је до сада обећано није испоштовано, па имамо осећај као нас нико не штити.

Дугује се пет плата радницима и три плате играчима и желимо да се све то исплати у целини. Само једни другима верујемо, сами смо у овоме и то је став целог стручног штаба, играча и запослених и зато смо морали да се огласимо.

Разочарани смо и испражњени од свега, па ће играчи од понедељка само формално долазити на тренинге и играти ножни тенис док све плате не буду исплаћене.

Молимо вас да нађете заједнички језик, људи не треба да гладују и једини проблем ФК Војводина је што не постоји слога и као да управа клуба између себе не прича. Ми смо једина светла тачка Војводине и највећа срамота је што нам се дугује новац за оно што смо поштено зарадили“, стоји у саопштењу Војводине.

Подсећамо, Војводина је изгубила од ТСЦ-а минималним резултатом, а на полувремену утакмице искључен је тренер Ненад Лалатовић.

Непоправљиви Лалатовић искључен – Крстајић се вратио у српски фудбал са велика три бода!

Блудни син српског фудбала морао је да оде на „арбајт“

Срамота обезглављеног Партизана

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала