Жандармерија блокирала Ритопек: Откривено ново место злочина?

© Sputnik / Александар МилачићСрпска жандармерија
Српска жандармерија - Sputnik Србија, 1920, 06.02.2021
Пратите нас
Безбедносне снаге Србије наставиле су данас акцију хапшења припадника групе Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља. За једног од чланова његове групе сумња се да се крије у Ритопеку, па су то место блокирали чланови Жандармерије са дугим цевима. Сумња се да су у тој викендици почињени злочини.

Медији наводе да је полиција опколила део Ритопека у ком се налази објекат за који се претпоставља да га је користила групе Веље Невоље и не дозвољава никоме да приђе, а пролазници се легитимишу, преноси Б92. Поједини медији објавили су да је полиција у викендици наводно пронашла трагове крви и спаљивања.

Полиција у насељу Браће Јерковић у Београду, испред зграде у којој полицијски службеник прети самоубиством - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2021
Удар на „мафијашки синдикат“ у Србији

Комшије из околних кућа, како су рекли, не знају да ли је неко живео у том објекту.

Пре неколико дана, добро обавештени извор навео је да су пронађене три штек викеднице, које се третирају као места злочина.

„Оне се налазе између Лознице и Горњег Милановца, а у њима је пронађено много доказног материјала“, рекао је извор.

У стану Вељка Беливука пронађено је наводно и 60.000 евра у кешу.

Подсећамо, раније данас, судија за претходни поступак Специјалног суда донео је одлуку о одређивању притвора Вељку Беливуку, Марку Миљковићу и још 18 осумњичених за неовлашћену производњу и трговину наркотицима и недозвољено држање оружја.

Притвор је одређен по свим тачкама закона, а то су опасност од бекства, утицај на сведоке, као и бојазан да ће утицати на сведоке или поновити кривично дело. Одређени чланови групе терете се за чак три тешка убиства.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала