Јокић је бројао до 50, али опет није задовољан...

Пратите нас
Никола Јокић, најбољи кошаркаш Денвер Нагетса, био је самокритичан после рекордних 50 поена у поразу од Сакраменто Кингса резултатом 119:114.

Денвер је био десеткован повредама, а Јокић је свестан да је та чињеница и те како утицала на коначан епилог.

"Били смо ослабљени, неколико младих играча је први пут добило шансу да се истакне. Покушао сам да им помогнем, не знам да ли сам успео у томе. У последњој четвртини сам узео много шутева у покушају да достигнемо резултатски мину", искрен је Никола.

Упркос маестралној партији у којој је затрпао кош ривала са нестварних и рекордних 50 поена, Јокић је поручио да не размишља о МВП титули.

"Не размишљам уопште о МВП трци. Фокусиран сам само на следећу утакмицу. Нисмо екипа која може себи да дозволи луксу да изгуби лако било који меч", јасан је центар Денвер Нагетса.

Када је пораз од Сакрамента у питању, знао је Сомборац где је Денвер највише грешио.

Никола Јокић и Диандре Ејтон  - Sputnik Србија, 1920, 07.02.2021
Јокићевих 50 поена за рекорд каријере, штета што је Денвер све покварио /видео/

"Ми утакмице добијамо када играмо добру одбрану. Овај пут то није било случај. Морамо више да размишљмо о дефанзиви, уколико желимо да побеђујемо. Сакраменто је добра екипа, имају Фокса, кји маестрално диктира ритам у нападу. Имају много оружја у нападу. Барнс је био изузетан, Холмс, Халибартон. Одлично су шутирали, пре свега у финишу сусрета", подвукао је Никола Јокић, човек који није могао сам да поведе Денвер ка још једном тријумфу.

Подсетимо, Јокићу су фалила два скока за нови трипл-дабл. Уз 50 поена имао је 12 асистенција, за чак 22. дабл-дабл учинак ове сезоне.

► Још један аларм у Подмосковљу – да ли је Швеђанин оправдано „побегао“ из Русије?

► Партизан тоне све дубље у АБА – Јошило бриљирао у победи Игокее у Београду

► Богдановића одушевила прича човека у ког нико није веровао

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала