Чувени хрватски тренер примио руску вакцину у Србији: „Почињем да личим на Путина“

© AP Photo / AMEL EMRICМирослав Ћиро Блажевић
Мирослав Ћиро Блажевић - Sputnik Србија, 1920, 15.02.2021
Пратите нас
Мирослав Ћиро Блажевић, прослављени хрватски стручњак, поново је слатко насмејао медије у Хрватској након што је дао занимљив интервју у којем је причао о искуству са вакцином против вируса корона. „Тренера свих тренера“ су питали да ли је истинада је преко реда вакцинисан, а он је поручио да је „убоден“ у Србији и то руском вакцином.

Са Ћиром Блажевићем је сваки разговор драгоцен, другачији, оригиналан, а смех је загарантован. Тако је било и када су га новинари портала „24 сата.хр“ позвали у намери да сазнају да ли је тачно да је човек који је водио Хрвате до трећег места на Мундијалу у Француској 1998. године, примио преко реда вакцину у Загребу.

​Уследио је крајње неочекиван одговор. Шмекерски, у Блажевићевом стилу.

„Не! Нисам се угурао преко ред, не желим! Да јесам, сад би ми ти ј**о матер“, поручио је у свом стилу Ћиро и додао да је у Србији примио руску „Спутњик Ве“ вакцину.

Затим је хрватски и босанско-херцеговачки стручњак рођен у Травнику, пре 86 година, причао детаљно о вакцини, али су касније уследили Ћирини „дриблинзи“ и разне шале.

„Лепо сам тамо отишао кад сам већ могао, и могу ти рећи, свакога дана када се погледам у огледало, све више сличим на Путина! Расте та лепа плава коса, баш је дивна, још само да извежбам његов поглед, и то је то“, шали се Блажевић који је пре десетак дана, како каже, примио „Спутњик Ве“ вакцину.
Драган Стојковић - Sputnik Србија, 1920, 14.02.2021
Пикси за Спутњик: Звезда је мртва ако покаже страх

С обзиром на то да га очекује ревакцина и да ће поново морати да долази у Србију, Ћиро се још једном нашалио:

„Ма, ништа двапут. Не идем више. Извадили су ми тамо и крв да виде како сам реагова на вакцину, ваљда тест на антитела. Чуј, како сам реаговао - тако да свако мало и браду морам подшишати, расте као у Драже...“, завршио је интервју за „24 сата.хр“ јединствени Ћиро Блажевић.

► Бивши командант Звездине одбране се скрасио у комшилуку код другог Србина /фото/

► Узбуна у Милану пред утакмицу са Звездом

► Заборавите Гвардиолу и Муриња – Ханс Флик има више трофеја него пораза!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала