Српска атлетичарка показала мишиће од бетона /фото/

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICНаша атлетичарка Ивана Шпановић
Наша атлетичарка Ивана Шпановић - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2021
Пратите нас
Ивана Шпановић, најуспешнија српска атлетичарка, опоравила се од повреде и вратила се такмичењима. Без обзира на то што је ушла у четврту деценију живота Ивана не престаје да фасцинира фантастичном физичком спремом и невероватним мишићима.

Познато је да Шпановићева свакодневно напорно тренира и да улаже невероватан напор како би њено тело остало у савршеном стању, а сада је одлучила да кроз сет фогографија подели део тренинга који је одрадила код куће са армијом пратилаца на друштвеним мрежама.

Мало је рећи да су вежбе које је Ивана показала изузетно физички захтевне, и да могу да их ураде само они најспремнији.

За лепу Ивану то је лако, а сваки мишић на њеном телу уредно је оцртан, па би комотно на томе могао да јој позавиди и чувени Арнолд Шварценегер, који је својевремено освојио најпрестижније такмичење Мистер Олимпија.

Подсетимо, српска атлетичарка се последњег дана јануара вратила скоковима удаљ, и то после паузе од чак 16 месеци због повреде, а завршила је као трећепласирана на митингу у Дизелдорфу. 

Ивана је скочила 6,61 метар, и сада јој предстоји да подиже форму за Олимпијске игре у Токију, које су јој главни циљ, као и већини спортиста ове године.

► Рус извео нокаут какав нико није очекивао /видео/

► Олимпијске игре у сенци великог скандала – оставка због непримерених коментара

► Јулија је преживела борбу са тигром, претукла мушкарца и сада жели милион долара /видео/

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала