„Шта ако Бил Гејтс нестане“: Објављен чудан „едукативан“ цртаћ за децу /видео/

© Фото : Youtube/It's AumSum Time/PrintscreenНесвакидашњи цртани филм о Билу Гејтсу
Несвакидашњи цртани филм о Билу Гејтсу - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2021
Пратите нас
„Шта ако Бил Гејтс нестане“ наслов је чудног „едукативног“ видеа за децу који је објављен на Јутјубу. Видео упозорава децу да би свет био много горе место када би неким случајем милијардер и оснивач „Мајкрософта“ Бил Гејтс нестао.

Видео, објављен на каналу који за публику углавном има децу, наводи да би у том случају „веома поштовани милијардер многима недостајао“.

На анимираном снимку приказана су два јунака, један под називом „чиста енергија“ и други „удружења лекара“ који плачу када Гејтс нестане и престане да им даје новац, преноси РТ.

Бил Гејтс - Sputnik Србија, 1920, 08.02.2021
Бил Гејтс: Постоји претња по човечанство о којој нико не жели да говори

У видеу се наводи да је Фондација Била и Мелинде Гејтс „највећа приватна хуманитарна фондација на свету“ и да ће, у случају Гејтсовог нестанка, „филантропија претрпети тежак ударац“.

Такође, у том случају и други милијардери би могли да престану да донирају новац у хуманитарне сврхе.

Наратор говори како би „нестанак Гејтса довео до ударца борби против климатских промена“ и „довео до повратка фосилних горива“.

Потом закључује како би онда познатом милијардеру Ворену Бафету „много недостајао његов најбољи пријатељ“, што је пропраћено приказом Бафета како седи на клупи и плаче.

Видео је објављен на каналу за децу „AumSum Time“, који се раније звао „Smart Learning for All“ (Паметно учење за све) и има два милиона претплатника и скоро 600 милиона прегледа.

Према наводима Линкедина, канал је базиран у Индији и основао га је Чинмај Шах.

​Иако су коментари на Јутјубу за овај видео искључени, на другим друштвеним мрежама, као што је Твитер, коментари су да је видео бизаран и застрашујући.

На том каналу има још сличних бизарних снимака, попут оних под насловом „Шта ако би нестао Илон Маск“ или „Шта ако би нестала краљица Елизабета“.

Прочитајте још:

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала