Чудо на Златибору: Километарски редови за гондолу /видео/

© Фото : Твитер/ Peđa VučetićКиломметарски ред за гондолу на Златибору
Киломметарски ред за гондолу на Златибору - Sputnik Србија, 1920, 17.02.2021
Пратите нас
Од почетка пуштања у рад, златиборска гондола не престаје да изазива пажњу јавности и привлачи бројне туристе.

Нерадне дане за државни празник Сретење многи су искористили за путовања по Србији, а највећа гужва била је по обичају на Златибору. Капацитети на овај планини били су попуњени, тражило се место више, а процене су да је омиљену српску дестинацију посетило 30.000 гостију.

Попуњеност Златибора мерила се са оном за Нову годину, када је пик посете, а највеће гужве стварале су се у редовима за гондолу.

Међу грађанима је владало велико интересовање за вожњу трасом дугом девет километара, а проблем није представљало ни то што појединачна карта кошта 1.000 динара. Цена вожње за децу износи 550 динара, па ко се упутио на вожњу са целом породицом сигурно је морао да издвоји и по више хиљада динара.

​На друштвеним мрежама корисници су бурно реаговали на ове редове и бројне грађане окупљене на једном месту у време пандемије корона вируса.

„Па где води та Гондола? У бољи живот? Да станем у ред? Да се отворим“, гласи један од коментара испод видео снимка реда за гондолу који је освануо на Твитеру, преноси Мондо.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала