Палицама на мистериозни монолит: Мештани Конга спалили стуб ванземаљског изгледа

© Фото : Youtube/AFRIKAKOUL TV/PrintscreenМистериозни монолит појавио се у Конгу, где су га мештани уништили
Мистериозни монолит појавио се у Конгу, где су га мештани уништили - Sputnik Србија, 1920, 17.02.2021
Пратите нас
Мистериозни монолит појавио се у Демократској Републици Конго, али за разлику од других места, где је нестајао под велом тајне, у овој афричкој земљи мештани су га уништили и спалили.

Метална конструкција висока преко три и по метра први пут се појавила у насељу Бандал у Киншаси током викенда. У среду ујутро маса знатижељних посматрача правила је селфије са монолитом и расправљала о његовом могућем пореклу, јавља Ројтерс, преноси Танјуг.

Међутим, видео снимци објављени на друштвеним мрежама касније током дана приказивали су становнике како уништавају конструкцију палицама, а затим је пале.

Слични стубови ванземаљског изгледа примећени су у пустињи Јуте у Сједињеним Државама у новембру, а затим у Румунији и Турској, што је изазвало различите теорије завере и поређење са монолитима у филму Стенлија Кјубрика из 1968 „2001: Одисеја у свемиру“.

​У филму је ванземаљски монолит симбол који се понавља и изгледа као да игра одређену улогу у људској еволуцији.

Ипак, ванземаљска интервенција делује мало вероватно, јер становници главног града Конга су испричали да су у суботу видели људе „како копају рупу на кружном току“, преноси агенција.

Прочитајте још:

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала