Жириновски критиковао новинара: Што си лизао пацова?

© Wikipedia / Reg MckennaСиви пацов
Сиви пацов  - Sputnik Србија, 1920, 20.02.2021
Пратите нас
Лидер руске странке „ЛДПР“ Владимир Жириновски критиковао је једну провокациону репортажу руске телевизије „РЕН ТВ“ о најезди пацова у Москви у којој је новинар пољубио глодара у нос, констатовши да је то ван свих граница естетике.
„То је већ превише. Зашто тако нешто показивати? Деца не разумеју то што у свету постоје животиње које не треба љубити, тим пре пацова који може да пренесе преко 20 болести, од тифуса до куге“, рекао је он.

Жириновски је позвао власти да предузму неопходне мере како би се грађани заштитили од таквих емисија које могу угрозити здравље становништва.

Иначе, недавно је, поводом вести да се куга поново појавила у Арфрици, руска Агенција за фитосанитарни надзор огласила саопштењем да је изузуетно мало вероватно да ће се та болест поново проширити на територију Руске Федерације.

Како је објаснила, Русија нема директну линију са Конгом, самим тим сви гранични прелази са том афричком државом врше довољну проверу здравственог стања путника како би спречила ширење болести.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала