Михајловић бесан ко рис: Прво није фаул, а онда нам искључе играча

© AP Photo / Luca BrunoСиниша Михајловић
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2021
Пратите нас
Болоња је поново са десеторицом играча морала да се бори у италијанском шампионату, а то је разбеснело Синишу Михајловића. Темпераментни стручњак није могао да се помири с одлуком главног арбитра који је после консултације ВАР показао директан црвени картон Арону Хикију у у дуелу 23. кола са Сасуолом.

Играо се 30. минут када је Арон Хики неопрезно стартовао, али је игра настављена. Ипак, главном арбитру је из ВАР собе сигнализирано да погледа спорну ситуацију, после чега је искључио шкотског дефанзивца.

​Претходно је Роберто Соријано донео предност Болоњи против Сасуола у 17. минуту, али је црвени картон променио ток меча. Пре свега, због бројчаног стања на терену. 

„Највише осећам бес. Били смо доминантни када смо играли 11 на 11, црвени картон је све променио, али смо се бранили и гледали да смањимо опасност на минимум. Не могу да разумем да судија није дао чак ни фаул, а онда је после неколико минута променио одлуку и дао црвени картон. Не схватам. Његова нога је при старту била исправљена, то чак није био ни жути картон“, поручио је српски стручњак.

Михајловића је избацило из такта то што првобитно није био прекршај, о онда је накнадним прегледом спорне ситуације његов тим остао с човеком мање у пољу. Иначе, тренер Болоње имао је само речи хвале за своје изабранике, који су до краја сусрета само једном морали да ваде лопту из сопствене мреже - 1:1.

Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2021
Пикси: Србији недостаје нешто, крв мора да ври

„Задовољан сам што смо доказали да смо тим и борили смо се до самог краја. Исто нам се дешавало и против Удинезеа, изгледа да морамо да унапредимо игру са 10 играча и надам се да се то неће у наставку првенства догађати често. Примили смо гол после једног рикошета“, истакао је некадашњи селектор Србије, сада стратег Болоње.

Болоња после 23 одиграна кола Серија А заузима 12. позицију са 25 освојених бодова.

► Три гола за три бода – Партизан 12. узастопном победом увеличао јубилеј Станојевића /видео/

► Шамар за шамаром – Дон Карло одржао буквицу Клопу и нанео четврти пораз заредом!

► Срби срушили шампиона Европе, „нови Жигић“ решета у Бундеслиги /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала