Отац „Даре из Јасеновца“: Измишљеним причама скрећу пажњу са одличне улоге коју је Биљана одиграла

© Фото : Youtube/101 Studios/PrintscreenКадар из филма "Дара из Јасеновца"
Кадар из филма Дара из Јасеновца - Sputnik Србија, 1920, 24.02.2021
Пратите нас
Радован Чекић, отац девојчице Биљане, коју је свет упознао по улози Даре из филма „Дара из Јасеновца“ изјавио је за Срну да његова породица није социјални случај, како њега и његову породицу представљају поједини медији у Републици Српској и Србији, као и да никада није тражио помоћ од било кога.

„Новинари нас обилазе и свако пише нешто своје, а истина је да никада нисам тражио ништа од било кога, никакву помоћ, нити сам социјални случај као што је то сада приказано. Борим се као свака друга породица и не требају нам куле и градови“, истакао је Чекић.

Радован је нагласио да не жели да се таква слика шири даље, истичући да је и материјалну и моралну подршку већ добио од српског члана и председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика.

„Заједно са својом ћерком Биљаном и осталом децом глумцима био сам код Додика, који нас је угостио на најлепши начин и пружио сваку помоћ, и материјалну и моралну. Тад нам је речено да су нам његова и врата институција Републике Српске увек отворена врата и хвала им на томе“, рекао је Чекић.

Биљанин отац је навео да је запослен, ради и бори се да са својом породицом живи неки скроман живот, онолико колико се може.

Дара из Јасеновца - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2021
Девојчица која је оживела лик Даре из Јасеновца: Не могу да верујем да ће ме цела Америка гледати

„Имао сам неких проблема о којима сам причао господину Додику и који су решени. Речено нам је да се обратимо шта год је потребно, да су нам на располагању. Оно што ми је посебно драго јесте да ће Биља добити месечну стипендију и требало би да се наредних дана састанем са српским чланом Председништва и разговарамо у вези с тим“, испричао је Чекић.

Радован је поручио да не жели да се неким измишљеним причама скреће пажња са одличне улоге коју је Биљана одиграла у филму „Дара из Јасеновца“.

„Нека се истина пренесе онаква каква јесте. Молим све да буду објективни, јер сам и ја свима изашао у сусрет и то ћу радити и даље“, рекао је Чекић. 

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала