Борјан: Да се Милан брани на Сан Сиру...; Иванић: Не знам да ли сам тужнији или поноснији

© AP Photo / Antonio CalanniМирко Иванић у дуелу са играчима Милана
Мирко Иванић у дуелу са играчима Милана - Sputnik Србија, 1920, 25.02.2021
Пратите нас
Милан Борјан и Мирко Иванић, фудбалери Црвене звезде, прокоментарисали су испадање свог тима из Лиге Европе, после ремија са Миланом у шеснаестини финала тог такмичења.

Звезда и Милан одиграли су резултатом 1:1 на Сан Сиру, али је даље прошао италијански тим због правила о голу у гостима, након 2:2 у Београду.

Борјан је у два меча примио три гола, од чега два из пенала и један од свог саиграча Радована Панкова.

„Велика штета. Ја као капитен сам препоносан на своје саиграче, направили су феноменалан посао и учинили да један Милан мора да се брани против нас са десет играча. Показали смо нашу величину и желео бих својим саиграчима да честитам и да им кажем да дигну главу горе. Ово је велики успех за нас и наше праве навијаче, Делије“, рекао је Борјан за Радио телевизију Србије.

Фудбалери Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 25.02.2021
У Милану као у Београду – Звезда је поново победила себе

Иванић је такође истакао да је поносан на саиграче, али и да остаје жал за испадањем из Европе.

„Не знам да ли сам тужнији или поноснији на екипу због овог што смо урадили. Мислим да смо одиграли две фантастичне утакмице. Играли смо по пола сата са играчем мање, дали смо све од себе и надам се да су гледаоци уживали. Ми смо уживали у обе утакмице и мислим да смо одиграли фантастично“, рекао је Иванић, који је у 61. минуту имао велику прилику, док је једну пропустио и у првом мечу.

„Мало је фалило... могао сам и у првој утакмици да дам гол када сам изашао искоса један на један са Донарумом. Штета, мислим да ћемо овај двомеч памтити док смо живи. Могли смо да испишемо историју са пролазом, али и овако мислим да се нисмо избламирали и мислим да смо представљали Звезду и Србију у правом светлу“.

Гобељићева ноћна мора за мање од 120 секунди /видео/

Како је Бен пробио „Синишин бедем“ /видео/

Правила су правила – Звезда без среће у Милану /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала