Милачић посетио тројке које су глумиле Дариног брата у филму „Дара из Јасеновца“ /фото/

© Фото : Спутњику уступила Права Црна ГораМарко Милачић у посети дечацима који су глумили Дариног брата у филму "Дара из Јасеновца"
Марко Милачић у посети дечацима који су глумили Дариног брата у филму Дара из Јасеновца - Sputnik Србија, 1920, 25.02.2021
Пратите нас
Председник Праве Црне Горе Марко Милачић посетио је малог-великог јунака који у филму „Дара из Јасеновца“ глуми Дариног брата, али мало ко зна да није реч о само једном глумцу већ су Лука, Симон и Јаков Шарановић из Херцег Новог играли једну од најемотивнијих улога у том филмском остварењу. 

Дара из Јасеновца - Sputnik Србија, 1920, 22.02.2021
„Дара из Јасеновца“ међу 20 најгледанијих филмова за викенд у Америци /видео/
 "Три брата која су са непуне две године, као прави мали професионалци играли улогу Дариног брата, Буде Илића, су том више него емотивном улогом показали нераскидиву везу и љубав између брата и сестре, у најтежим тренуцима патње нашег народа", објавио је Милачић на Фејсбуку.

Он је навео да је снимање било вишемесечно и веома захтевно, па су се Лука, Симон и Јаков смењивали глумећи Дариног брата, а највећи део улоге изнео је невероватни Лука.

"Срећан сам и поносан као човек што је и неко из Црне Горе учествовао у овом величанственом и без дилеме историјском филму, а нарочито у улози малог Дариног брата који је филмски симбол наде и опстанка нашег народа. Хвала родитељима ових малих анђела, нарочито мајци Марији, која нас је и угостила, а којој сам у знак захвалности за допринос овом историјском пројекту уручио медаљон Петра II Петровића Његоша", написао је лидер Праве Црне Горе.

Лука, Симоне и Јакове, поносни смо до неба на вас!, закључио је он.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала