Судија је „украо“ Звезди прилику да сруши Милан са играчем мање

© Фото : Јутјуб/СкриншотХесус Хил Мансано
Хесус Хил Мансано - Sputnik Србија, 1920, 25.02.2021
Пратите нас
Хесус Хил Мансано, 37-годишњи шпански арбитар, донео је невероватну одлуку у последњим тренуцима реванш утакмице шеснаестине финала Лиге Европе између Црвене звезде и Милана на стадиону Сан Сиро.

Он је на истеку трећег минута надокнаде времена другог полувремена одсвирао крај утакмице у моменту када је српски представник имао корнер, при резултату 1:1.

Фудбалер Милана Френк Кеси - Sputnik Србија, 1920, 25.02.2021
Правила су правила – Звезда без среће у Милану /видео/

Шанса за победу, за пролаз даље, за понављање тренутка из Београда када је Милан Павков управо у надокнади времена постигао гол за изједначење (2:2) отишла је у неповрат – одлуком арбитра.

Мансано је цео меч одсудио феноменално, свака одлука је била исправна, са разлогом је досудио пенал за Милан, поништио гол Звезди, искључио Марка Гобељића, доделио жути картон Златану Ибрахимовићу...

Али, у 94. минуту, две секунде после истека времена које је продужио Мансано је означио крај и изазвао бурне реакције фудбалера и стручног штаба Звезде, иако су у трошењу времена учествовали и играчи Милана.

„Није имао храбрости да награди тим који је 20 минута играо са играчем мање“, рекао је судијски аналитичар Дејан Недић за РТС.

​На крају, Звезда је испала из Лиге Европе, иако у два меча није поражена од Милана, први дуел је окончан са 2:2, други са 1:1, али италијански представник због једног гола више на гостујућем терену иде у осмину финала.

​► У Милану као у Београду – Звезда је поново победила себе

Звезда елиминисана из Лиге Европе

Гобељићева ноћна мора за мање од 120 секунди /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала