Вести: Америка води хибридни рат против Русије /видео/

© Sputnik / СпутњикСпутњик инфо
Спутњик инфо - Sputnik Србија, 1920, 25.02.2021
Пратите нас
Пратите вести Радија Спутњик.

Данас у вестима:

  • Тензије између премијера и војске у Јерменији не јењавају, авијација кружи над Јереваном, а на улицама су и присталице и противници Пашињана. Председник сада има три дана да одлучи да ли ће подржати премијера по питању разрешења дужности Генералштаба, објашњавају стручњаци.
  • Након неуспешног покушаја Приштине да приступи Конференцији уставних судова, дошао је прави тренутак да Србија узврати правим мерама као што је наставак кампање за повлачење независности Косова, поручују стручњаци.
  • Припрема државног удара у Русији кроз систем санкција, хакерски напади на руске објекте и подршка опозицији и организација револуције – све су то облици хибридног рата који САД воде против Москве, упозоравају руски стручњаци.
  • Фудбалери Црвене звезде вечерас од 21 сат играју реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе гостовањем у Милану. Какве су шансе Звезде за пролазак у наредну нок аут фазу такмичења објашњава бивши фудбалер Дуле Савић.
  • Да ли је дошао тренутак да држава преиспита потребу за постојањем Националне корпорације за осигурање стамбених кредита?
  • Како је општина Језеро у Босни и Херцеговини добила своје парче на Марсу?
  • Један од најпознатијих глумаца у Србији, али и Русији, указом Владимира Путина добио руско држављанство. Русија је моја друга отаџбина, каже Милош Биковић у ексклузивној изјави за Спутњик.

Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала