Мандић: Ако полиција убрзо не пронађе нападаче, знаће се да иза напада стоји Ђукановић

© Фото : Демократски фронтАндрија Мандић
Андрија Мандић - Sputnik Србија, 1920, 27.02.2021
Пратите нас
Андрија Мандић , шеф изборног штаба коалиције „За будућност Никшића“ и председник Нове српске демократије, чланице владајуће коалиције, поручио је да ако нападачи на њиховог активисту Луку Требјешанина убрзо не буду идентификовани, знаће се да иза напада стоји „лично Мило Ђукановић“.

Ђукановић жели сукобе у Никшићу, као и шефови полиције који су повезани са организованим криминалом и „кавчани које предводи онај Звицер“, додао је Мандић.

Напад на Требјешанина доживљава лично, јер је реч о сину његовог брата од тетке а то су нападачи и налогодавци сигурно знали.

Поручио је да в.д. директора Управе полиције Зоран Брђанин треба да одузме значке шефовима полиције, а не да их награђује и распоређује на друга места.

„Пребили су једног васпитаног дечака који је спреман да ради да би променио овај град“, рекао је Мандић на ванредној прес конференцији поводом синоћњег пребијања Требјешанина у Никшићу.

Истакао је да не сумња да су у „Никшићу домаћини Веље Беливука, али и полицајци који су корумпирани и везани са криминалним структурама“.

„Ти људи браниће оно што су незаконито стекли и спремни су на све“, рекао је Мандић.

Важно им је, истиче, да знају да ли су смењени полицајци у Никшићу „унапређени или су деградирани“.

„Мислимо да не само да ти људи из Никшића и други људи и помоћници директора полиције треба да се суоче са суспензијом и разоружањем. Брђанин треба да им одузме значке и да се крене у утврђивање порекла њихове имовине“, рекао је Мандић.

Упозорио је да је у Никшићу на делу политичко насиље.

„Почело је насиље чији је налогодавац Мило Ђукановић и криминалне структуре повезане са њим. Насиље се уноси у полтиички живот овог града, али и Црне Горе“, навео је Мандић, преноси Ин4с.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала