Богдановић се вратио после два месеца и Атланта је то осетила /видео/

© AP Photo / John BazemoreБогдан Богдановић
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2021
Пратите нас
Српски кошаркаш Богдан Богдановић се после два месеца од повреде колена коначно вратио на паркет. Популарни Боги пропустио је чак 25 мечева од деветог јануара када је доживео повреду против Шарлота, а сада када је повреда архивирана Атланта је победила Мајами резултатом 94:80.

Јасно је да нико није очекивао велику минутажу Богдана Богдановића због целокупне ситуације и незгодне повреде колена, која често зна да буде напорна и да се враћа. Зато су из Атланте били изузетно опрезни, а бившем асу Фенербахчеа и Партизана је дозирана минутажа, те је на паркету провео свега 15 минута

За то време Богдановић је уписао пет поена уз шут из игре 2/5 и 1/4 за три поена, уз два скока и четири асистенције.

Упркос малој минутажи Хоксима је пријао и значио повратак фантастичног српског репрезентативца који је успео да помогне тиму да савлада Мајами. Управо је Богдановић погодио тројку која је одвела Атланту на 71:68 против тима са Флориде на 10 минута пре краја сусрета.

Иначе, Атланта је дошла до прве победе с новимм тренером Нејтом Мекмиланом, који је славио на дебију, а интересантно је да је прва петорка била двоцифрена.

Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2021
Јокићев 50. трипл-дабл за место у историји НБА, прегажен је и Милвоки /видео/

Доминирао је Треј Јанг са 18 поена, 10 асистенција и три скока, следили су га Колинс са 17, Хартер је убацио 16, Снелс 11 и Капела 10 поена.

Атланта која је пре два дана сменила тренера Лојда Пирса, и то управо после пораза од Мајамија, сада је тиму са Флориде нанела први пораз после низа од шест тријумфа.

Словенац Горан Драгић је постигао 14 поена, имао је три скока и четири асистенције.

► Хит „Јутро је“ Наде Топчагић одзвањао Санремом, а на сцену излази Ибра у специјалном сакоу /видео/

► Да ли ћемо на почетку Игара имати српско-хрватски спектакл?

► Ниједан центар као Јокић у последњих 30 година

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала