Јесте ли пуцали на Сарајево – бомбастична најава интервјуа са председником Србије

Пратите нас
Трејлер федералне Фејс ТВ у коме се бомбастично најављује интервју новинара Сенада Хаџифејзовића са председником Србије Александром Вучићем у Сарајеву након што је БиХ донирао 5.000 вакцина, преносе готово сви медији у региону.

Интегрални интервју са Вучићем како се најављује биће емитован у петак, а у пажљиво монтираном трејлеру Хаџифејзовић се добро потрудио да у најави буду истакнута његова провокативна питања, пре свега питање председнику Србије: „Јесте ли пуцали на Сарајево?”, преноси Политика.

На то се у монтираном прилогу надовезује Вучићево :"Тачка...”, односно три пута и питање „јесте ли пуцали” и монтирани одговор „тачка” .

Нејасно је на шта Вучић одговара, како што није јасно ни на која питања се односе исечени делови његових одговора, с очигледним циљем да се заинтригирају гледаоци. 

Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2021
Вучић у Сарајеву предао 5.000 доза вакцина БиХ

Све су то приметили и медији у региону који уз то питање о пуцању на Сарајево повезују са новинарском храброшћу која се приписује Хаџифејзовићу.

У трејлеру је објављен и део разговора у коме председник Вучић Хаџифејзовићу обећава интервју уживо из Београда до 15. априла, што се најављује као историјски.

Иначе, Хаџифејзовић је један од оснивача федералне Фејс ТВ, који својим начином разговора скреће пажњу.

Хаџифејзовић је рођен у Србији, у Сјеници 1962., а његов први новинарски текст је објављен у београдској Борби, преноси Танјуг. Студирао је журналистику у Београду, а дипломирао у Сарајеву.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала